Ærø Dagblad - viden og nyheder siden 2021

Ærø Dagblad er øens eneste dagblad og formidler viden og nyheder om Ærø. Ærø Dagblad er uafhængig af politiske interesser.

Ærø Dagblad er stiftet for at give bredere og dybere information om erhverv, landbrug, turisme, politik, byudvikling og kultur.

I gamle dage udkom dagblade på papir, men i nutiden er vi flyttet til nyhedssiten www.ærødagblad.dk, men det er fortsat god journalistisk og analyser der er den bærende kraft.

Forslag

Har du forslag og ideer, så send dem til vores redaktion, som holder til hos Ærø Kunsthal i Ærøskøbing. Skriv en mail til redaktion@aeroedagblad.dk

Nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig Ærø Dagblads nyhedsbrev her . Du kan altid afmelde dig via linket nederst i nyhedsbrevet.

Annoncer

Hvis du vil have et banner på vores hjemmeside, så skriv en mail til os: 1 banner koster 965 kr per uge, i minimum 4 uger. Vil du have et banner med i 1 af vores 2 ugentlige nyhedsbreve koster det 4.965 kr for 4 uger.

Redaktion

Ansvarshavende redaktør er Carsten Lehrskov, som har været journalist og redaktør på en række forskellige medier gennem de sidste 30 år, fra Frederiksborg Amts Avis, Teknisk Forlag og til Eurobuild Poland og Byens Ejendom.

Få vores ugentlige nyhedsbrev