Makkerparret Thomas Fischer og Peter Christiansen ejer nu 32 % af Hattesens Konfektfabrik i Ærøskøbing. De 2 rigmænd solgte før jul deres andele i konsulenthuset Valcon, og kunne hver sætte over 100 millioner ind på deres bankkonto, så der var også plads til symbolske investeringer i Hattesen.
Kontakt
Hattesens Konfektfabrik
info@konfektfabrikken.dk
I juni 2016 startede Hattesens Konfektfabrik med Claus Hattesen ved roret. Hattesen har her primo 2021 solgt Aroma Café og Hotel på havnen i Ærøskøbing, for at koncentrere sig om konfekten.
Bestyrelsesformanden i Hattesens Konfektfabrik er Thomas Fischer som sidder på 17 procent af firmaet, som han købte i 2019, mens den nye aktionær Peter Kristiansen op til jul 2020 købte 15 procent. Claus Hattesen ejer fortsat 70 procent, men de 2 partnere er dem der skal løfte det op i superklassen.
Hattesens Konfektfabrik leverer gode varer og har udviklingsmuligheder, men Claus Hattesen har de sidste 3 år haft underskud, så der er behov for tung ledelse:
* 2018 på minus 0,6 millioner
* 2019 på minus 0,5 millioner
* 2020 på minus 0.6 millioner.
Det 1. regnskabsår i 2017 gav et symbolsk overskud på 78.000 kr.
Ideen bag Lakridskonfekt fra Hattesens Konfektfabrik er, at det er håndlavet og kun bruger pulver af frysetørrede bær og frugter og naturlige olier og aromaer. Lakridskonfekten er vegetarisk, glutenfri og laktosefri.
Konfekt og whisky
Bestyrelsesformanden Thomas Fischer har også sat sig på Ærø Whisky, hvor han nu er bestyrelsesformand, mens den oprindelige stifter Michael Nielsen nu blot ejer 5 procent.